Blog Lifestyle

Review: Lekker slapen onder SNURK beddengoed

SNURK beddengoed, ik zie het veel voorbij komen maar ben zelf een enorm lastig persoon als het gaat om beddengoed. Ik ben een moeilijke slaper en daarbij een onregelmatige slaper door mijn nachtdiensten. Hierdoor ben ik kritisch en blijf ik meestal trouw aan mijn veilige keuze en kies ik voor het beddengoed waar ik al jaren onder slaap.

Sinds kort slapen wij onder het beddengoed van SNURK en ik kan het iedereen aanraden. Het is zacht, zacht en zei ik zacht? Daarbij ben ik iemand die ’s nachts de dekens van zich af trapt omdat ik het enorm warm heb en de hitte niet kwijt kan maar met dit beddengoed is dat nog niet gebeurd. Het beddengoed ademt en is luchtig wat maakt dat ik hele fijne nachten maak zonder bibberend van de kou wakker te worden omdat ik eerder in de nacht de dekens van mezelf heb af lopen trappen.

Naast dat het fijn slaapt hebben ze prachtige printjes. Enorm origineel en het ziet er levensecht uit. Veelzijdigheid is een van hun kenmerken, voor elke slaapkamer is er wel wat leuks te vinden. Zo is Bas tegelzetter en dus gek van tegels, ik had dan ook een binnenpretje toen ik zag dat ze zelfs een dekbedovertrek met tegeltjes hebben. Ik twijfelde geen moment en bestelde dit dekbed, daarom slapen wij nu zelfs onder de tegeltjes.

Los van de veelzijdigheid staan mens- en planeet centraal. Ze werken met 100% biologisch katoen en een Fairtrade productieproces. Dit alles maakt dat het een mooi, duurzaam en eerlijk product is.

Ze verkopen beddengoed voor baby’tjes, kinderen, tieners en volwassenen en als je helemaal compleet wilt zijn in je SNURK collectie, kun je nog matchen in je huispak en/of pyjama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *