Blog Persoonlijk

Voorstellen

Mijn naam is Cherith van Belle. 30 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Ik ben geboren en getogen in Hoorn maar voor de liefde verhuisd. Ik ben werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige en teamcoördinator op een Spoed Eisende Hulp. Een drukke, veelzijdige en enorm uitdagende baan.

Ik woon dus in Alkmaar samen met Bas mijn grote liefde en ons zoontje Mason van bijna 2 jaar oud. Mason heeft het zijn eerste jaar niet makkelijk gehad vanwege een koemelkallergie en reflux (wij dus ook niet) maar alles werd vanaf zijn eerste jaar gelukkig beter. Nu kunnen wij 100% genieten van onze.. ik kan wel zeggen draak!

Naast mijn werk en leventje thuis zijn er 2 dingen die ik heel graag doe namelijk bloggen en instaprammen.. is dat een woord en fotograferen. Deze website is dan ook een combinaties van mijn beide passies geworden. Fotograferen doe ik sinds mijn 22e jaar ongeveer, ondertussen heel wat ervaring opgedaan en het wordt tijd dit naar een hoger niveau te tillen.

Bloggen doe ik nu sinds een jaar of 6. Dit is begonnen om mijn afvalrace te delen, middels een gasttic bypass ben ik 7 jaar geleden 40 kilo afgevallen echter blijft mijn gewicht een struggle, levenslang zoals we altijd zeggen. Ik ben alles gaan delen via blogs en Instagram om andere mensen te motiveren en inspireren wat aardig is gelukt en zo heb ik mijn volgers aantal opgebouwd. Het is zo fijn om contact en veel interactie met mijn volgers te hebben hier krijg ik zoveel energie van en dat is de reden dat ik dit al zoveel jaren vol hou.

Genoeg gekletst.. neem vooral een kijkje op mijn website en schroom niet contact op te nemen!

Liefs,

Cherith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *